Escalón Fløien

Escalón ved Fløibanens nedre stasjon var ved åpning i 1998 Bergens første tapasrestaurant og feiret 20 år i 2018! Den unike intime stemningen du får på Escalón er stedets varemerke. Menyen har utviklet seg mye siden 1998 og det kommer stadig nye retter til. Samtidig er det enkelte klassikere Escalón har servert i over 20 år som kjøttboller i tomatsalsa, sprøstekte bacondadler og friterte osteboller. Tapas er spanske småretter. Rettene kan kombineres og sammen skape et stort målitd, eller nytes en og en som snacks. Hos oss får du god mat i avslappende omgivelser til en fornuftig pris. Vi ønsker at alle våre gjester skal få en god opplevelse hos oss, enten du kommer innom for et godt glass vin, eller tar med deg alle du kjenner på en grandios tapasfestivitas! Vi gleder oss til du kommer på besøk til oss!

  • Escalón Fløien
  • Escalón Fløien
  • Escalón Fløien
  • Escalón Fløien
  • Escalón Fløien
  • Escalón Fløien
  • Escalón Fløien

Om Escalón
Den første Escalón-restauranten ble startet i 1998 rett ved siden av Fløybanen i Bergen sentrum. Navnet Escalón kommer av at kjedens gründer, Trond Kjellevold, hyppig frekventerte en flamenco-bar i Malaga på 80-tallet som het nettopp "Escalón". Da han flere år senere var pionér på tapas i Norge var det ikke tvil om hva navnet på restauranten skulle være.

I senere år har Escalón utvidet med flere restauranter i Bergen og Oslo, i menyene over kan dere lese mer om disse. Felles for dem alle er at de har beholdt den uformelle og vennlige stemningen som alltid har vært Escalóns varemerke. Hos oss får du god mat i avslappende omgivelser til en fornuftig pris. Vi ønsker at alle våre gjester skal få en god opplevelse hos oss, enten du kommer innom for et godt glass vin, eller tar med deg alle du kjenner på en grandios tapasfestivitas!

Vi gleder oss til du kommer på besøk til oss!

Hva er tapas?
Tapas er spanske småretter. Rettene kan kombineres og sammen skape et stort målitd, eller nytes en og en som snacks.

I Spania vil tapasmenyene variere mye ut fra sesong og mellom de forskjellige regionene. Alle har sine spesialiteter og variasjoner over flere av de samme rettene. Klassikere som tortilla (potetomelett), albondigas (kjøttboller) og calamares (friterte akkarringer) serverer vi også på Escalón i tillegg til morsomme ting som vaktelbryst i bacon og ovnsbakt hummer.

Vi ønsker alle velkommen til Escalón og håper du og dine får en god, morsom, koselig, hyggelig og perfekt tapasopplevelse. 

Que aproveche! - God Apetitt!

  • Fiesta Tapasmeny - 20%

    20% rabatt på Fiesta Tapasmeny. Gjelder søndag til torsdag.

Andre restauranter som deltar på Bergen Spiser


Se utstillerneSe dagutstillerne